Sunday, February 14, 2010

Name that Flag

First, I want to apologize, I know this is "Red Mommy Crafts", but I just do not have any inspiration to create or the desire to make any crafty right now. I think I am a little burnt out. However, I do want to continue posting different items. I know the crafting bug with hit me again, it's just not right now!

On with the post! Tomorrow night, a bunch of the family are getting together at my grandmother's house for dinner and to watch some of the Olympics. We are having a "Name that Flag" contest. So, I thought I would test your knowledge on the world's flags also. See how many you can get right. Answers will be posted Tuesday, after our dinner.

1.
A: Lesotho
B: Luxembourg
C: Liechtenstein



2.
A: Austria
B: Denmark
C: Poland


3.
A: Estonia
B: Laos
C: Greece


4.
A: Ghana
B: Germany
C: Jamaica


5.
A: Ivory Coast
B: India
C: Ireland

6.
A: Austria
B: Denmark
C: Latvia


7.
A: Mexico
B: Senegal
C: Morocco


8.
A: South Korea
B: Japan
C: Vietnam


9.
A: Jamaica
B: Cayman Islands
C: Bahamas

10.
A: United States
B: USA
C: United States of America


GOOD LUCK!!

All flag pictures are from Flags.net

1 comment:

Crafty Sue said...

I am giving it a try, must admitt my son helped me with some.
1 C
2 C
3 A
4 A
5 B
6 C
7 B
8 A
9 C
10 A, B, C.

Hugs,
Sue.